HTML

Tőzsde, Tőzsdézés, Online Tőzsde, Tőzsdei tippek

 

Tőzsdecápa tanonc naplója 10.rész

2010.05.02. 09:49 :: Forevertrader

Az alábbi témakörökben elengedhetetlen jól képzettnek lenned:


Pozitív életszemléletmód, még jobb a being állapot, pénzkezelés, tőzsdepszichológiai gerincvázú kockázatkezelésre kihegyezett technikai elemző stratégia.

Ami segít fenntartani a lendületet a szükséges tudás, készség megszerzéséhez:


Eddigi tapasztalataim szerint a kötelező sorkatonai szolgálat egyetlen, számomra is érzékelhető előnye, hogy abszolút mentes a stressztől, tekintettel arra, hogy minden nappal közelebb vagy a célodhoz, a leszereléshez.


Úgy is fogalmazhatnánk, hogy az idő múlása neked dolgozik.Sokáig azt hittem, hogy ez semmi másnál nincs így, csak ennél.


Kicsit vizsgáljuk meg jobban:


Ha van egy célom, ehhez van egy részletesen kidolgozott, napra lebontott munkatervem, megvan a hitem, és tudom, hogyha ezt elvégzem, akkor elkerülhetetlenül elérem a célom és minden nap meg is teszem a tervben előírtakat, akkor minden nappal közelebb kerülök a célomhoz, azaz az idő múlása nekem dolgozik.


Biztosíthatlak róla, hogy csodálatos érzés ezzel a tudattal élni.

 

tozsdecápa tanonc
 

Szólj hozzá!



Buzz this
Bookmark and Share

A bejegyzés trackback címe:

https://tozsdezes.blog.hu/api/trackback/id/tr891967994

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása