HTML

Tőzsde, Tőzsdézés, Online Tőzsde, Tőzsdei tippek

 

Péntek és sáv közepe!

2010.12.10. 10:34 :: Forevertrader

A daxot vizsgálva nincsenek óriás kilátások a mai nap.
 

Muszály trade csak a tőzsdézés elején mozgatja a tradert. Ilyenkor én a kivárásra szavazom. Mivel a dax órás chart jól mutatja, hogy sáv közepén vagyunk nem kinálkozik megfelelő hozamú alternativa. Sáv szélénél lehet kis kockázattal nagy hozam potenciával poziciót nyitni, így ezért most a kivárás lesz napirenden. Alapvetően a péntek nem az én kereskedési napom,, persze előfordulnak kivételek, de az esetek 70%-ban péntek nem szoktam tradelni.

A sáv közepével érdemes vigyázni, mert ha nincs erős momentum a piacon sokszor kidobál a piac és ilyenkor gyorsan vissza lehet adni a begyüjtött ajándékokat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Azalapján döntöm el, hogy nekiindulok vagy sem, hogy milyen jó stop szintet tudok használni, és a nyitó ár melyik oldalán ballag épp az árfolyam. Longot ma akkor játszanék ha a nyitó fölé mennénk, majd visszatesztelnénk a nyitót, de ebben az esetben a napi minimumot kellene stopnak használnom, ami a sáv tetejéig tartó célárhoz nem nyújt elég lehetőséget. Ez a trade az órás trend irányát venné figyelembe.
 

Így a hétre elköszönök, aki ma még csipeget a piacból, annak szárnyaló árakat a többieknek jó pihenést a hétvégére.
 

Heti eredmény:

Kedd. 275€

Szerda: 375€ + 100$

Csütörtök:  +425€  és  - 212.5$

össz: + 1075€  és  - 112.5$

 

Fekete Gábor

www.tozsdetanfolyam.hu

2011 január 15  PROFITDAY 

www.profitday.hu

 

Szólj hozzá!



Buzz this
Bookmark and Share

A bejegyzés trackback címe:

https://tozsdezes.blog.hu/api/trackback/id/tr972506187

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása