HTML

Tőzsde, Tőzsdézés, Online Tőzsde, Tőzsdei tippek

 

Magyarország leggazdagabb embere ...?

2010.04.25. 21:38 :: Forevertrader

Nézve a világ leggazdagabb embereinek rangsorát, feltűnik, hogy a kiemelkedő vagyonok birtokosai otthonosan mozognak a tőzsdei befektetések világában.


2010-ben Carlos Slim mexikói befektető lett a világ leggazdagabb embere. Slim vagyona tavaly 50 százalékkal 53,5 milliárd dollárra növekedett, míg az amerikai Gates "csak" 53 milliárd dollárt tudhat magáénak. A harmadik helyen Warren Buffett befektető futott be 47 milliárd dolláros vagyonnal.

A profit.hu –nál végzett tőzsde tanulókból néhányan már beléptek az álomszerű jövedelmek kapuján, az alaptanfolyamon megismert stratégiák alkalmazásával.

Ehhez még hozzátehetjük, hogy még csak egy olyan út elején járnak, ahol a sikereik első gyümölcseit ízlelgetik. Pontosan tudjuk, hogy egy nagyon hosszú és akadálytalan út áll előttük, ahol senki és semmi sem zavarhatja meg őket a látványos anyagi gyarapodásban.

Talán felmerülhet Önben, hogy igen, biztosan kivételes képességű emberek, hiszen nem mindennap születik egy Federer vagy egy Messi és a múltkor a tévében is olyan dolgot látott egy bűvésztől, amit a mai napig nem ért, hogy hogyan csinálta.

Viszont, ha hozzátesszük, hogy a sikeres tanítványaink a társadalom legkülönfélébb helyéről jöttek - (talál itt olyat, aki tőzsdei pályafutása előtt pincérként, műszerészként, hentesként, orvosként, tanárként, cukrászként vagy programozóként dolgozott) - akkor kezd a dolog izgalmasabb lenni.

Az izgalmát fokozhatja, ha megfigyeli, hogy 18 és 72 év között minden korosztály képviselteti magát a sikeresek között.

Ezek után nem árulok el nagy titkot, hogy Ön előtt is nyitva áll ez a lehetőség!
   
17 nap múlva a profit.hu tőzsde oktatói 4 napos képzésükön bemutatják a sikeres tőzsdei kereskedés lépéseit, úgy hogy Ön is képes legyen kiemelkedő nyereségekre a tőzsde online parkettjén.

Ne felejtse el, hogy a résztvevők száma korlátozott. Így a jelentkezéseket a beérkezések sorrendjében fogjuk elfogadni a terem befogadóképességének határáig.

4 napos Alap Tőzsdetanfolyam 2010 május 13-16

Foglalja le helyét még ma. Regisztráció: www.tozsdetanfolyam.hu/jelentkezes

Részletek a 4 napos Tőzsde Alaptanfolyamról itt:www.tozsdetanfolyam.hu/tanfolyam

   

...megalapozzuk a sikersztoridat!
a Profit.hu csapata

Szólj hozzá!



Buzz this
Bookmark and Share

A bejegyzés trackback címe:

https://tozsdezes.blog.hu/api/trackback/id/tr481951178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása