HTML

Tőzsde, Tőzsdézés, Online Tőzsde, Tőzsdei tippek

 

Erre a videóra van szükséged a nehéz pillanatokban

2010.06.07. 13:18 :: Forevertrader

Amiért itt vagy, nem más, mint keresed az utat a tőzsdei siker felé.

 

A siker szót nehéz definiálni. Relatív, hogy ki mikor fogja úgy érezni sikeres.

Lehet, hogy nálad a sikert pénzben ki lehet fejezni: havi 100.000, 500.000 , 1.000.000 , vagy 10.000.000 -  elérése lesz az a pont, amikor sikeresnek érzed magad.

Ha pontosan tudnád, hogy napi 2 órás gyakorlással 547 nap múlva megízleled a siker ízét, végigcsinálnád a rád váró erőpróbát?

Ilyenkor gyorsan jön a válasz, hogy igen, de tudnod kell, hogy az úton rengeteg mély gödörbe, árokba, csapdába fogsz beleesni, amik mindig megingatják benned a hitet, hogy képes vagy rá.

Ha gyenge a hited ezeken a pontokon elvérzel, ha  erős akkor ezek a pontok gyengítik a hitedet és mire a célodhoz érnél taszítanak mélybe.

Ha megnézted az elmúlt blog bejegyzéseket, akkor emlékszel a kisfilmek mondanivalójára:

HIGGY MAGADBAN, LÉGY KITARTÓ ÉS HARCOLJ MEG A SIKERÉRT, ehhez nyújt segítséget ha a nehéz pillanatban nem vagy egyedül. Magadat nehezen tudod motiválni, ezt egy külső személy egy követendő példa tudja nyújtani számodra:

ízelítő:

 

 

Fekete Gábor

www.tozsdetanfolyam.hu

 

 

Én nem tradelhetek helyetted, de segíthetek átlendülni a nehéz pillanatokon

Szólj hozzá!



Buzz this
Bookmark and Share

A bejegyzés trackback címe:

https://tozsdezes.blog.hu/api/trackback/id/tr62062799

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása