HTML

Tőzsde, Tőzsdézés, Online Tőzsde, Tőzsdei tippek

 

A 700$-os fürdetés

2009.09.30. 22:05 :: Forevertrader

Gondolom Te is hasonló élményekkel zárod a mai napot, mert 19.00-kor tőkéletes daytrader szignál volt az ES-ben. Szerencsésnek mondhatja magát, aki pár  hete résztvett a profit.hu daytrader tanfolyamán, ahol bemutatták azt a stratégiát, amivel kis kockázat mellett lehetett ma piacra lépni.

Engem a fiam fürdetése elött lepett meg ezzel a szép jellel a piac és most mikor már alszik a jövő tőzsdeguruja még mindig managelem (stop mozgatás)  poziciómat.



 

Érdemes végiggondolni a mai árfolyammozgást. A nap eleji drasztikus esés után, elindul egy jelentős emelkedés. Az emelkedésnek egy bizonyos szintjénél short szignál alakul ki a piacon. Megtudtad tenni, hogy hezitálás nélkül eladási poziciót nyitottál, amikor a piac semlegasítette a nap eleji esést.

A sikeres trader képes függetleníteni magát a "hangulatától", "érzelmeitől", "negatív gondolataitól" és csak arra figyel, amit a szallag mutat számára. Amikor jön a jel hezitálás nélkül cselekszik.

Ez eddig 700$ jelentett, 2k ES-sel. 1125$ volt a Margin igény, így 62% hozam 2,5 óra alatt!

Köszönet érte!

Szólj hozzá!



Buzz this
Bookmark and Share

A bejegyzés trackback címe:

https://tozsdezes.blog.hu/api/trackback/id/tr541419421

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása