HTML

Tőzsde, Tőzsdézés, Online Tőzsde, Tőzsdei tippek

 

Egymillió új munkahelyet teremtünk?

2010.04.29. 09:03 :: Forevertrader

Konkrét megoldás van a kezünkben.

Hogy ezek nem csupán szavak olvassa el levelünket és rájön, hogy nem csak ígérgetni tudunk, hanem konkrét megoldásokat javaslunk azoknak, akik hajlandóak velünk tartani!

Múltkori levelünket folytatva megnéztük kik állnak a pénzügyi világranglista élén.


    Carlos Slim tavaly mindenkit beelőzve futott be az első helyre. És ezt hogy csinálta egy ilyen erős mezőnyben? Természetesen úgy hogy hatalmas összegeket forgatott meg a tőzsdén és hagyta, hogy a válságból felfelé száguldó árfolyamok magukkal sodorják szinte az egekig a vagyonát.

Gondoljon bele, hogy ez Önnel is megtörténhetett volna! Lehet, hogy most eretnek gondolatnak fog tűnni amit most hall, pedig csak egy tény ami az összes sikeres kereskedő átélt tavaly, így mi is: A válság évében lényegesen nagyobb nyereséget értünk el,mint máskor!

Hogyan lehetséges ez?

Az árfolyamok természetében van a megoldás. Amelyik cégnek évekre van szüksége, hogy elérjen bizonyos árszintet, annak hónapokba esetleg hetekre ahhoz, hogy visszaessen a kiindulási árához.

Ezt értelmezve a legjobb hír számunkra, hogy a tőzsdén az árfolyam esésre is lehet kereskedni.

Steve Forbes, a Forbes elnöke azt mondta, hogy a vagyonosodás a globális gazdaság rendbejövetelét tükrözi, a gazdagok szinte teljesen visszaszerezték elvesztett vagyonukat.

Hangsúlyozta, hogy a feltörekvő pénzügyi piacokon - azon belül is kimondottan Ázsiában - különösen erős felépülés tapasztalható.


   Természetesen a vagyongyarapodás nem kerülte el a második helyen lévő Bill Gatest sem.
Konzervatívabb befektetési stratégiája miatt, viszont elvesztette régóta bitorolt első helyét.

Napjainkban egyetlen milliárdos pénzügyi portfóliójából sem hiányozhat a tőzsdei befektetések ugyanis nélküle bizonytalan lábakra kerülhet a vagyona.

Mindez lefordítva a saját életünkre is alkalmazható!

Szerezze vissza megbillent egzisztenciáját, vagy erősítse meg pénzügyi pozícióját a milliárdosok technikájával.

Az általunk használt kereskedési rendszer minden tőzsdei szituációban működik és a XXI. Század kihívásaira épült.

Manapság már csak mérsékelten igaz a mondás hogy a jó bornak nem kell cégér. Elégedett tanítványaink persze öregbítik a hírünket, de ha önhöz nem érünk el, sosem tudja meg, vagy ami még rosszabb, rossz helyről szerzi be információit és a csalódás örökre kedvét szegheti.

Pedig, ha a világ gazdagjainál egyre nagyobb jelentőséggel bír a tőzsde, akkor erről a lehetőségről Önnek sem szabad lemaradnia!

Szerezzen velünk egy új szakmát és ezzel egy új kötetlen munkahelyet.

Ne hagyja, hogy bankok, befektető cégek visszaéljenek az ön tájékozatlanságával és mérsékelt nyereségért kezeljék a pénzét, mikor azt Ön is meg tudja tenni, megfelelő képzés után, ráadásul sokkal sikeresebben!
   
                                          Már csak 10 szabad hely!                                                             
15 nap múlva a profit.hu tőzsde oktatói 4 napos képzésükön bemutatják a sikeres tőzsdei kereskedés lépéseit, úgy hogy Ön is képes legyen kiemelkedő nyereségekre a tőzsde online parkettjén.

Ne felejtse el, hogy a résztvevők száma korlátozott. Így a jelentkezéseket a beérkezések sorrendjében fogjuk elfogadni a terem befogadóképességének határáig.

4 napos Alap Tőzsdetanfolyam 2010 május 13-16

Foglalja le helyét még ma. Regisztráció: www.tozsdetanfolyam.hu/tanfolyam#frmSS47

Bővebben a 4 napos Tőzsde Alaptanfolyamról itt:www.tozsdetanfolyam.hu/tanfolyam

                                           Regisztráljon még ma!                                                              

   

...megalapozzuk a sikersztoridat!
a Profit.hu csapata

Szólj hozzá!



Buzz this
Bookmark and Share

A bejegyzés trackback címe:

https://tozsdezes.blog.hu/api/trackback/id/tr301961225

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása