HTML

Tőzsde, Tőzsdézés, Online Tőzsde, Tőzsdei tippek

 

Izgalmas hírek a piacon

2009.07.22. 10:39 :: Forevertrader

Sziasztok

Az elkövetkező időben publikálom a tőzsdézés legnehezebb oldalát a tőzsdepszichologiát, de nem holmi száraz elméleti anyagra gondoltam, hanem hétről hétre elmesélem kereskedéseim során mit élek át. Milyen buktatókat kellett magamban legyőznöm, hogy elmondhassam TRADER-ré értem. Amikor hibázunk, mindig a legegyszerübb útat választjuk, keresünk valakit , valamit, amit hibánk okáúl megnevezhetünk és így levesszük a terhet magunkról. A trading világában a hibának egy oka van a TRADER, persze az elején a számítógépünk, internetkapcsolatunk, tanulmányaink... sokkal többször eszünkbe jutnak a hiba okozójaként, mint  saját magunk. Az első nagy lépés vállalni tetteinkért a felelőséget. EZ A JÁTSZMA NAP MINT NAP KOMOLY PÉNZRŐL SZÓL, nem teheted meg, hogy egyszerű pszichologiai csapda miatt elvérezz.

Szóval erről lesz szó amivel remélem néhány olvasó megtalálja a kivezető útat a kereskedés dzsungeléből.

Augusztus elsejétől indul az infórmáció áradat. Gondolom a kérdés a fejedben így szól,  NA VAJON EZ MENNYIBE FOG KERÜLNI. A tudásért, amit itt magadbaszívhatsz engem a tőzsde bőségesen megjutalmaz, ezért a fizetségemet továbbra is a kereskedéseimtől fogom várni, pont úgy ahogy ezt az elmúlt 14 évben tettem. 

Akkor mégis miért osztom meg tapasztalataimat. Nevezzük úgy, hogy köszönet a TŐZSDÉ-nek azokért a javakért, amivel megjutalmazta kitartásomat.

 

Szólj hozzá!

Címkék: hírek tőzsde tőzsdepszichologia



Buzz this
Bookmark and Share

A bejegyzés trackback címe:

https://tozsdezes.blog.hu/api/trackback/id/tr411260530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása