HTML

Tőzsde, Tőzsdézés, Online Tőzsde, Tőzsdei tippek

 

Figyelmeztetés, nagy halak érkeztek a piacra!

2010.09.02. 08:25 :: Forevertrader

A pihenésből visszatértek az alapkezelők!

 

Vajon, hogyan gondolkoznak a piac cápái?

Gondolom önben is sokszor felmerült, jó lenne belelátni az ő gondolataikba. Vajon előnyt jelentene kereskedési rendszerében, ha átlátná, azokat a gazdaságban végbemenő folyamatokat, amik meghatározzák a piacon uralkodó legjelentősebb mozgásokat?
 
Ezt a kérdést tettük fel az elmúlt hónapokban több száz tanulónknak, és a válasz egybehangzóan IGEN volt.
 
Miután azt látjuk, hogy mindenki kiéhezett egy kis „belső infóra” nem titkoljuk tovább, hogy fúzióba lépett csapatunk Magyarország legelismertebb fundamentális elemzőjével.
 
 
5 jelentős tényt mérlegeltünk:
 
 
-Aki már rendelkezik megfelelő bevételekkel és befektetési tőkével, legtöbbször hosszú távú befektetésekben gondolkozik, ehhez elengedhetetlen a fundamentum vizsgálata.
 
     -A legtöbben nem akarnak sok időt befektetéseik managelésével eltölteni, ehhez szintén elengedhetetlen a piac hosszú távú vizsgálata.
 
   -Megfigyeltük, hogy sokan küzdenek a trend meghatározásával, nekik lehet megoldás a kereskedési irány eldöntésére, ha megismerik a piacot mozgató erőket.
 
   -A profitmaximalizálás egyik eszköze kereskedési rendszerünkben a pozícióépítés. A napos vagy hosszabb kereskedési ciklusoknál sokatok számára nehéz eldönteni, hogy kereskedésetek alatt, mikor vessétek be ezt a fegyvert. A fundamentumok megismerése és alkalmazása gyors választ fog adni erre a kérdésre.
 
   -Kereskedés elindítása előtt a tradernek, befektetőnek döntést kell hoznia, hogy kiszállási rendszere defenzív vagy agresszív elemeket tartalmaz majd. Ennek a kérdésnek az eldöntésében fog segíteni, ha átlátja, hogy kereskedésének iránya fundamentumok által alátámasztott vagy nem.
 
Ezeknek a tényeknek az áttanulmányozása után együttműködést hoztunk létre a fundamentumok magyarországi legelismertebb szakértőjével.
 
Az együttmükődés részleteiről videó üzenetünkben tájékozódhatsz. A videó elindításához kattints a képre.
 
 
Következő levelünkben részletes tájékoztatást adunk, milyen fázisban tart együttműködési programunk.

 

 

 

Szólj hozzá!



Buzz this
Bookmark and Share

A bejegyzés trackback címe:

https://tozsdezes.blog.hu/api/trackback/id/tr852266030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása