HTML

Tőzsde, Tőzsdézés, Online Tőzsde, Tőzsdei tippek

 

Ne csak videózz...

2010.07.15. 07:07 :: Forevertrader

Önmagában a videók megnézése nem elég, használd is az elhangzó segítő gondolatokat.

 

Ahogy egy bullish chartot megnézel, az emelkedésnek vannak mindig korrekciói, de ilyenkor a piac csak erőt gyűjt, feltöltődik egy újabb emelkedő hullámhoz.

A kereskedői hangulatod, még ha jól is mennek az események, hullámzik, nem beszélve azokról az időszakokról, mikor nem jönnek a várt eredmények.

A kereskedő pont olyan, mint egy autó. Vannak közöttünk 40 - 50 - 70 literes tankkal rendelkező traderek, de sajnos az úton haladva, ( függetlenül attól, hogy előre vagy hátra mész ) a tank időnként kiürül. Ilyenkor be kell állni a kútra üzemanyagért.

A blogba feltöltött videó lesz a benzin, gázolaj számodra. Lehet, hogy a te járműved keveset fogyaszt, DE FOGYASZT, így időnként térj vissza kedvenc filmedhez és tankold fel magad.

 Hagyd, hogy hassanak rád a videók.

 

 

 

Fekete Gábor

www.tozsdetanfolyam.hu

Szólj hozzá!



Buzz this
Bookmark and Share

A bejegyzés trackback címe:

https://tozsdezes.blog.hu/api/trackback/id/tr892152716

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása