HTML

Tőzsde, Tőzsdézés, Online Tőzsde, Tőzsdei tippek

 

Filmsztároknál is sikeresebbek és népszerűbbek a tőzsdések!

2010.05.06. 11:28 :: Forevertrader

Bámulatos végeredmények

Igen! Egy most napvilágra került amerikai felmérés szerint mára az igazi sztárok a tőzsdék főszereplői lettek.

A gazdasági válság hatására sokkal jobban bekerültek a figyelem középpontjába mint valaha. Persze érthető, hiszen amikor minden csatornán csak a veszteségek felmérése zajlott és az összeomlás mennyi munkahelyet szüntetett meg, néha megdöbbentő hírek jöttek a tőzsde világából!

Hitetlenkedve és irigykedve lehetett hallani szenzációs nyereségekről, óriási profitokról is. Ezekben a beszámolókban ráadásul általában kihangsúlyozták, hogy a válság nélkül nem értek volna el ekkora sikereket.

A szenvedő tömegekre az ilyen beszámolók olyan hatással lehetettek, mint egy mesterszakács bemutatója olyanok előtt, akik több napja nem ettek!
 

Most az Ön kezében ott van a döntés. Kipróbálja magát ebben az új, izgalmas és hatalmas anyagi lehetőségeket rejtő világban? Saját kezébe veszi a sorsát és egy életre megvédi magát azoktól a támadásoktól, amiket a világ tartogat Önnek és egész családjának?

Gondoljon bele, ha két évvel ezelőtt találkozunk Ön is részese lehetett volna az oktatási rendszerünk által termelt több mint 400%-os haszonnak!
 

Néhány szó még a sztárokról

Felgyorsult világunkban szinte tényleg percre pontosan igaz a régi hollywoodi mondás: mindenki lehet sztár 15 percig.

Sajnos utána jön a gyors felejtés, az újabb csillagok és a legnagyobb rém a kiöregedés. Hisz az amivel pénzt keresnek az saját maguk, aminek ragyogó árfolyama rohamosan esik az idő múlásával. Egy tőzsdei kereskedővel ezzel pont az ellenkezője történik! Az idő múlásával egyre jobb lesz a „szerepeiben” és egyre nagyobb „gázsiért” játszhat!


 Mint például a világ harmadik leggazdagabb embere a befektetők nagy öregje: Warren Buffet az „omahai bölcs”.2008-ban még ő volt a világ leggazdagabb embere. Számos legenda és rekord fűződik a nevéhez. A legnagyobb jótékonysági adományozástól a józan puritán életig, vagy a merész és egyben zseniális bevásárlása a Coca-Cola részvényekbe.

Viszont a mi szempontunkból mégsem csak ezért követendő példakép az idén 80! éves mester! Hanem az hogy szinte gyerekkorától megőrzött és a tűzön-vízen át betartott kereskedési stratégiája miatt.

Pedig a XX. Század bőven tartogatott számára is nem egyszer szinte kilátástalanságot, de ő végig hitt a bevált rendszerében és az idő igazolta is azt.

Most elgondolkodhat, vajon ön képes lett volna ennyi időn keresztül kitartani a céljait egy pillanatig sem vesztve szem elől?

Persze nem várja el Öntől senki, hogy azonnal átugorja az árnyékát.

Csatlakozzon hozzánk, ismerkedjen meg nálunk a befektetések világával. Legyen Ön is szereplője annak a rendszernek ahol a tudását készpénzre válthatja.

Várja a nagy tőzsdei színpad, ahol a tehetségek között kipróbálhatja magát a segítségünkkel, hogy a fizetése minden eddigit felülmúló legyen.

              4 napos Alap Tőzsdetanfolyam 2010 május 13-16                                  

Bővebb információ és regisztráció: www.tozsdetanfolyam.hu/tanfolyam#frmSS47 

                             Már csak 4 szabad hely                                                         

Szólj hozzá!



Buzz this
Bookmark and Share

A bejegyzés trackback címe:

https://tozsdezes.blog.hu/api/trackback/id/tr411978650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása